Marco Polo pizzafutár-gyrosbárGYIK

Fizetés
Heti megrendelés összege szállítónknál a tárgyhetet megelőző hét péntekig egyenlíthető ki, készpénzben és/vagy étkezési jegyben.

Cégünk a Ticket Restaurant, Sodexho Pass és Posta Paletta meleg étkezési utalványokat,SZÉP kártyát, Erzsébet-utalványt fogadja el fizetőeszközként.
Új megrendelő esetén, fizetés az első szállítási napon esedékes.
Ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdéseik, észrevételeik merülnek fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre.

Ügyfélszolgálati munkarend: Hétfő - Péntek, 8:00 - 15:30 óráig a +36/30/586-0237 telefonszámon.
Étel információk
A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételeinkben magvak, a hal alapanyagú ételeinkben pedig halszálkák fordulhatnak elő, ezért kérjük, hogy ezen ételek fogyasztásakor legyenek figyelemmel.


Hogyan tudok étlaphoz jutni?
Webes felületünkön bármikor megtekintheti az aktuális hét mellett a következő 2 hét teljes ajánlatát. Nyomtatott étlapot kétféleképpen kaphat: ha felhívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, faxon küldjük Önnek vagy felvesszük az adatait és területi képviselőnk felkeresi aznap vagy a következő munkanapon.

 Weboldalunkon étlapunkat itt tekintheti meg.
Mikor kapom meg a következő étlapot?
Területi képviselőnktől mindig pénteken kapja meg a két hét múlva esedékes étlapot, így egy hét áll a rendelkezésére, hogy megrendelését eljuttassa hozzánk.
 Weboldalunkon a tárgyheti és az azt követő két heti étlap található meg, online rendelő és letölthető formában.
Hogyan lehet rendelést leadni?
Rendelését leadhatja írásban területi képviselőnél személyesen, illetve az interneten, regisztrálás után online formában. Az esetleges félreértések elkerülése végett, megrendelését mindenféleképpen írásban juttassa el hozzánk.

Telefonon bediktált megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni
Meddig lehetséges a rendelés módosítása vagy lemondása?
Megrendelésének lemondását a szállítást megelőző munkanap 12 óráig tudjuk elfogadni, kizárólag írásban (faxon, a területi képviselővel eljuttatva, e-mailben vagy internetes oldalunkon keresztül).
Mikor kell fizetni?
Megrendelését mindig a megrendelőlap leadásával egyidejűleg kell kifizetni, de legkésőbb a tárgyhetet megelőző hét péntekéig.

Pótmegrendelést mindig a rendelés leadását követő szállítási napon.

Új megrendelők esetében van lehetőség arra, hogy a megrendelését az első szállítási napon fizesse ki.
Milyen fizetési eszközöket fogadnak el?
Megrendelésének ellenértékét fizetheti készpénzzel, étkezési utalvánnyal (Erzsébet utalvány, Posta Paletta, Sodexho Pass, Ticket Restaurant), online módon bankkártyával vagy SZÉP-kártyával (MKB, OTP).

Amennyiben SZÉP-kártyával (K&H, MKB, OTP) terminál segítségével szeretne fizetni, kérjük jelezze előre a területi képviselőnknél.
Szállítanak-e hétvégén?
Csak hétköznap van kiszállítás (kivéve a munkaszüneti napokon). Ha hétvégére is szeretne rendelni, javasoljuk, hogy a pénteki ételsorunkból rendeljen ezen napokra és a fogyasztásig tárolja hűtőben!
Milyen mennyiségű ételeket szállítanak?
 • Leves 4 dl
 • Húsos leves 5 dl
 • Főzelék 4 dl + 6-8 dkg feltét hús (nyers állapotban)
 • Hús (nyers állapotban) 10-12-dkg
 • Köret 30-35 dkg
 • Majonézes saláták 20 dkg + 4-5 dkg feltét
 • Egytálétel 35-45 dkg
 • Péksütemény 6-7 dkg
Nosztalgia menü:
 • Leves 2,5 dl
 • Főétel normál adag 65-70%-a
Alakbarát:
 • Köret, saláta 20-25 dkg
 • Hús (nyers állapotban) 12-14 dkg
Friss saláta:
 • Saláta 20-25 dkg
 • Hús (nyers állapotban) 6-8 dkg